ترکیه آنلاین

پایگاه اطلاع‌رسانی رویدادهای عمومی و تخصصی ترکیه

ترکیه آنلاین

پایگاه اطلاع‌رسانی رویدادهای عمومی و تخصصی ترکیه

کباب های ترکیه ای (گزارش تصویری)

پنجشنبه, ۱۳ فروردين ۱۳۹۴، ۰۳:۰۰ ب.ظ
ترکیه آنلاین: فرهنگ غذایی مردم ترکیه بسیار متنوع است. یکی از غذاهای اصلی این سرزمین، کباب است که تنوع فراوانی دارد.




یاغلی کباب (کباب روغنی)




دونر کباب ارضروم




آدانا کباب ( کباب مردم استان آدانا در جنوب ترکیه)




حاتای کباب ( کباب مردم استان حاتای در جنوب شرق ترکیه)




قاضی آنتپ کباب ( کباب مردم استان قاضی آنتپ در جنوب ترکیه)




دنیزلی کباب ( کباب استان دنیزلی در غرب ترکیه)




مانیسا کباب ( کباب استان مانیسا در غرب ترکیه)




اسپارتا کباب ( کباب استان اسپارتا در جنوب ترکیه)




کیلیس کباب (کباب استان کردنشین کیلیس در جنوب شرق ترکیه)




اورفا کباب (کباب مردم کردنشین استان شانلی اورفا در جنوب شرق ترکیه)


نظرات  (۱)

گزینه دومی چاغ کبابی هست کباب ارزروم دونر کبابی به حالت ایستاده می چرخد ولی چاغ کبابی به صورت افقی روی تنور

ارسال نظر

کاربران بیان میتوانند بدون نیاز به تأیید، نظرات خود را ارسال کنند.
اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید لطفا ابتدا وارد شوید، در غیر این صورت می توانید ثبت نام کنید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">